luni, 17 octombrie 2011

Soft Expert - „link”-ul dintre tehnologie şi cultură

Pentru realizarea unor proiecte culturale şi educaţionale de mare anvergură, Asociaţia Culturală Adsum a încheiat parteneriate cu mai multe instituţii, organizaţii, societăţi comerciale.
În perioada următoare vom publica mai multe articole prin care partenerii noştrii se prezintă.
Pentru început vă supunem atenţiei firma Soft Expert, cu sprijinul căreia Asociaţia Culturală Adsum va demara în luna decembrie 2011 un amplu proiect educaţional.Soft  Expert  - „link”-ul   dintre  tehnologie   şi cultură

Înfiinţată în anul 2003, firma Soft Expert  reprezintă un etalon în lumea companiilor producătoare de software. Axată pe producere de softuri economice firma a livrat pieţelor de profil din ţară produse de succes cum ar fi Manager Financiar E.R.P., Manager Financiar C.R.M., Manager Financiar A.L.O.P. sau eParc Auto. Câteva cuvinte despre fiecare dintre aceste produse credem că sunt necesare pentru a ne putea forma o imagine mai clară asupra lor.
Manager Financiar E.R.P. este un sistem integrat de contabilitate şi gestiune cu care se pot planifica activităţile din cadrul unei companii, în vederea gestionării eficiente a tuturor resurselor: materiale, furnizori, clienţi, produse şi servicii, locaţii, gestiuni, trezorerie, etc.
Manager Financiar C.R.M. este o soluţie de management al relaţiilor cu clienţii, care oferă instrumentele şi funcţionalităţile necesare creării şi menţinerii unei imagini clare asupra clienţilor, de la primul contact, până la achiziţie şi ulterior la procese post-vânzare.
Manager Financiar A.L.O.P. este un program prin intermediul căruia o instituţie publică îşi poate urmări bugetele propuse şi realizarea lor pe fiecare articol bugetar.
eParc Auto reprezintă un program informatic destinat managementului flotei auto ce analizează în detaliu cheltuielile şi veniturile generate de parcul auto al unei firme şi permite urmărirea în timp real al activităţii de transport. Programul generează mai multe rapoarte asupra activităţii de transport, rapoarte ce pot fi supuse analizei manageriale şi deasemenea avertizează utilizatorul în ceeea ce priveşte data următoarei revizii, a încheierii următoarei asigurări,etc.
Având o gamă de produse complexe şi competitive, Soft Expert ocupă un loc de frunte în topul firmelor de profil, poziţie certificată şi de numeroasele premii şi distincţii oferite de diverse autorităţi în domeniu.

Ajunsă la un nivel ridicat al performanţei profesionale, managementul companiei s-a gândit că este cazul ca Soft Expert să înapoieze ceva societăţii din mijlocul căreia s-a lansat. Astfel, compania s-a implicat activ în viaţa culturală a Capitalei alături de partenerii noştrii, Asociaţia Culturală ADSUM.
Împreună am participat la „Zilele Bucureştilor” în cadrul evenimentului intitulat „Roaba de cultură” în Parcul Herăstrău şi la o lansare de carte de la Teatrul de Comedie. Acestea sunt doar primele evenimente culturale, dintr-o serie ce se vrea cât mai lungă, la care Soft Expert şi ADSUM au fost parteneri.
Tradiţia colaborării dintre oamenii de cultură şi mediul de afaceri este foarte longevivă, atât în străinătate cât şi România. Să ne aducem aminte că Leonardo da Vinci a fost nu doar pictor şi sculptor ci şi om de ştiinţă şi inginer, fiind sprijinit în carieră de familia Medici, faimoşi bancheri şi protectori ai artei. Lorenzo Magnificul i-a ajutat printre alţii pe Donatello, Filippo Lippi, Michelangelo, Angelo Poliziano, Botticelli sau Pico della Mirandola. Şi în România, bancherii sau negustorii au sprijinit arta de-a lungul timplului. Reînnoind această tradiţie, Soft Expert se implică în viaţa culturală românească dorind să fie un participant activ la cât mai multe evenimente şi proiecte. Sperăm ca, alături de ADSUM, această colaborare să fie cât mai fructuoasă şi să creăm un „link” solid între cultură şi tehnologie.

0 comentarii:

Turneu de lansare de carte

Parteneri ADSUM

Proiecte Marca ADSUM

“Eminescu la Mânăstirea Văratec”

Facebook Badge Revista ZIP

Faceți căutări pe acest blog

Statistici, cataloage, clasamente:

Top Cultural Sites Documents

clock-desktop.com

Live Traffic Feed

Persoane interesate