luni, 21 octombrie 2013

Slobozia, 18 octombrie 2013 - Salonul Anual de Carte

Editura ZIP şi Asociaţia Culturală ADSUM au participat şi anul acesta la Slobozia, la Salonul Anual de Carte, la invitaţia Bibliotecii Judeţene "Ştefan Bănulescu". Pe lângă prezentarea celor mai recente apariţii editoriale, am vorbit în premieră despre cărţile în curs de apariţie la Editura ZIP. 

 "Învăţăturile lui Zaharia Trahanache către fiul său, Zăhărel" au fost împărtăşite şi primitorului public ialomiţean, în prezenta autoarei - d-na Marilena Dumitrescu. 

Şi, pentru că nimic nu e întâmplator, un fericit concurs de împrejurari ne-a permis sa îi avem alături pe prietenul nostru Nicu Şandru, profesor de muzică şi membru al grupului Celest şi pe eleva sa, Elena Cursaru, de la Liceul de Arta "Ionel Perlea" din Slobozia, care ne-a purtat pe aripi de vis în sunet de flaut. 

Şi tot parcă din ţesătura unui vis frumos a fost şi întâlnirea cu d-na Lavinia Bârlogeanu, cu cartea sa "Jung îndrăgostit de suflet", şi cu d-ra Maria Gălan, reprezentanta editurii Nemira, alături de care am avut onoarea şi bucuria să ne prezentăm la Salon, în lumina magică de mijloc de octombrie. 

Mulţumim d-nei director Mihaela Racoviţeanu pentru aceeaşi primire caldă şi deschisă şi pentru energia pe care o investeşte în fiecare an în organizarea unui eveniment cultural dedicat tipăriturilor dar ieşit din tipare.

0 comentarii:

Turneu de lansare de carte

Parteneri ADSUM

Proiecte Marca ADSUM

“Eminescu la Mânăstirea Văratec”

Facebook Badge Revista ZIP

Faceți căutări pe acest blog

Statistici, cataloage, clasamente:

Top Cultural Sites Documents

clock-desktop.com

Live Traffic Feed

Persoane interesate